Yllätä keväällä valmistuva antamalla lahjaksi kultaiset korvakorut

Kevät tarkoittaa aina suurta juhlien aikaa, kun koulut alkavat olla loppusuoralla ja moni järjestelee jo innolla valmistujaisjuhliaan. Juhliin kuuluu aina tietysti lahjoja, joilla halutaan muistaa ja palkita opiskelijoita kovasta uurastuksesta ja opintojen viemisestä päätökseen. 

Lahjan hankinta ei ole aina ihan helppo tehtävä. Moni on kuitenkin samaa mieltä siitä, että koru on aina varma ja hyvä lahjaidea. Koru on myös pitkäikäinen ja kestävä lahja, jota nuorisokin osaa arvostaa. Jo empii mikä koru sopisi vastavalmistuneelle nuorelle lahjaksi, kultaisten korvakorujen valikoimasta löytyy varmasti sopiva korupari monenlaiseen makuun ja tyyliin. 

Ei ole yllättävää, että sosiaalinen media vaikuttaa nykyään kaikkeen, myös korumuotiin. Sosiaalisen median vaikuttajilla saattaa olla vahva oma tyyli ja korumieltymykset, jotka voivat aivan huomaamattakin tarttua nuoriin seuraajiin. Itse asiassa sosiaalisen median voima on niin suuri, että somevaikuttajiin tutustumisen jälkeen tietää jo melko hyvin, mistä nuoriso milloinkin pitää. Korvakorumuoti vaihtelee tietysti aika ajoin, ja se ottaa vaikutteita eri asioista ja ilmiöistä. Korvakorut ovat joka tapauksessa loistava lahjaidea nuorisolle, ja niiden hankintaan voi etsiä ideoita monestakin paikasta, kuten juuri sosiaalisesta mediasta.

Korvakorut säilyvät läpi elämän

Valmistujaislahjaksi halutaan antaa yleensä sellainen lahja, joka kestää sekä aikaa että käyttöä. Raha on monesti toivottu lahja, mutta siitä ei jää mitään muistoa lahjan antajasta. Etenkin kummit ja lähisukulaiset saattavat haluta antaa lahjan, jolle muodostuisi rahallisen arvon lisäksi myös tunnearvoa. Parhaimmassa tapauksessa korut säilyvätkin hyväkuntoisina ja käyttökelpoisina koko eliniän, jonka vuoksi niihin ehtii latautua myös paljon muistoja. 

Korvakorujen käyttö on sitä paitsi aina muodissa. Korvia on rei’itetty vuosikymmenet, ja niin tehdään edelleen tänäkin päivänä. Useimmat tytöt rei’ittävät korvansa jo ala-asteikäisenä, ja monilla pojillakin on nykyään ainakin yksi korvakoru. Korvakorut sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin, ja niiden avulla voi korostaa kivalla tavalla omaa tyyliä ja ulkonäköä tai kulkea niin sanotusti “muodin mukana”.

Hakemalla korvakorujen valintaan inspiraatiota netistä on paremmin selvillä siitä, mikä on tämän hetken kuumin juttu ja näin ollen todennäköisemmin oman nuoren mieleen. Tällaiset korut tulevat varmemmin käyttöön sen sijaan, että ne jäisivät korurasiaan pölyttymään. Korvakorut eivät normaalissa käytössä kulu ja jokainen lahjanantaja varmasti toivookin, että lahja tulisi käyttöön.

Kulta on arvostettu koruissa käytettävä raaka-aine

Kulta on ehdottomasti korujen aatelia. Kultaiset korvakorut herättävät huomattavasti enemmän ihastusta kuin hopeiset tai jostakin muusta materiaalista valmistetut korut. Kulta on ulkonäöltään kaunista, jota voidaan valmistaa eri sävyisinä. Yleisimmät näistä ovat tietysti kelta- ja valkokulta sekä kovasti yleistynyt punakulta. Kullan väri ei muutu ajan saatossa. Kulta ei myöskään vaadi juurikaan huoltamista, joten se on helppohoitoinen materiaali. Hyvin pidettyinä kultakorut ovat lähes ikuisia, joten ne todella tuovat rahoille vastinetta. 

Lisäksi kulta allergisoi hyvin vähän, jonka vuoksi sitä voi käyttää melkein kuka tahansa. Monilla tulee herkästi ihottumaa tai muita iho-oireita nikkelistä, mutta kullasta sitä ei ole, joten kultaiset korvakorut ovatkin oikein turvallinen valinta herkkäihoisellekin nuorelle. Kulta sopii kaikenikäisille, niin nuorille kuin vanhoille, joten lahjaksi saadut ja huolellisesti valitut kultaiset korvakorut sopivat kantajalleen todennäköisesti aina. Jos haluaa antaa lahjan, joka ei menetä arvoaan eikä upeaa ulkonäköään, silloin kultakorut kuten kultaiset korvakorut on varmasti todella erinomainen valinta. 

Seuraamalla sosiaalista mediaa voi huomata, että kultaisten korujen rinnalle on tullut paljon muitakin suosittuja vaihtoehtoja, joita nykynuoriso mielellään käyttää. Nuoret itse ostavat mielellään edullisempia koruja, mutta lahjan halutaan yleensä olevan jotakin muuta. Vaikka sosiaalisen median vaikutus on voimakas, ei sen tarvitse määrittää tietenkään kaikkea. Kullasta valmistetut korut voivat olla lahjanantajalle ehdoton valinta, ja jos nuori ei ihan vielä osaa arvostaa kultaisia koruja, se hetki tulee kyllä varmasti myöhemmässä vaiheessa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *